Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26436
Title: Перспективи створення м'ясних продуктів збагачених функціональними компонентами
Other Titles: Prospects of creation of meat products of enriched by functional components
Authors: Гащук, Олександра Ізидорівна
Москалюк, Оксана Євгеніївна
Литвиненко, Дар'я Юріївна
Haschuk, Olexandra
Moskalyuk, Oksana
Lytvynenko, Daria
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
м'ясопродукти
пророщені зерна
мікроелементи
мясопродукты
пророщенные зерна
микроэлементы
meat products
germinated grains
microelements
Issue Date: 2017
Citation: Гащук, О. І. Перспективи створення м'ясних продуктів збагачених функціональними компонентами / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, Д. Ю. Литвиненко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Міжнародна науково-технічна конференція, 7-8 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 238-239.
Abstract: Внесення пророщених зерен у фарш м'ясних продуктів дасть можливість стимулювати обмін речовин і кровотворення, підвищувати імунітет, компенсувати вітамінну і мінеральну недостатність, нормалізувати кислотно-лужний баланс, сприяти очищенню організму від шлаків та уповільнювати процеси старіння. Внесение проросших зерен в фарш мясных продуктов даст возможность стимулировать обмен веществ и кроветворение, повышать иммунитет, компенсировать витаминную и минеральную недостаточность, нормализовать кислотно-щелочной баланс, способствовать очистке организма от шлаков и замедлять процессы старения. Bringing of sprouted grains in stuffing of meat products will give an opportunity to stimulate metabolism and hematogenesis, promote immunity, acidly tin, compensate vitamin and mineral insufficiency, normalize balance, assist cleaning of organism from slags and to slow aging processes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26436
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3_dok (1).PDF278.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.