Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26436
Title: Перспективи створення м'ясних продуктів збагачених функціональними компонентами
Authors: Москалюк, Оксана Євгеніївна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Литвиненко, Дар'я Юріївна
Keywords: микроэлементы
м'ясопродукти
пророщені зерна
мікроелементи
мясопродукты
пророщенные зерна
microelements
meat products
germinated grains
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Москалюк, О. Є. Перспективи створення м'ясних продуктів збагачених функціональними компонентами / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, Д. Ю. Литвиненко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Міжнародна науково-технічна конференція, 7-8 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 238-239.
Abstract: Внесення пророщених зерен у фарш м'ясних продуктів дасть можливість стимулювати обмін речовин і кровотворення, підвищувати імунітет, компенсувати вітамінну і мінеральну недостатність, нормалізувати кислотно-лужний баланс, сприяти очищенню організму від шлаків та уповільнювати процеси старіння. Bringing of sprouted grains in stuffing of meat products will give an opportunity to stimulate metabolism and hematogenesis, promote immunity, acidly tin, compensate vitamin and mineral insufficiency, normalize balance, assist cleaning of organism from slags and to slow aging processes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26436
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3_dok (1).PDF278.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.