Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26470
Title: Інноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода»
Other Titles: Innovative method for determining the porosity of the hot sweet dish souffle "Children's Pleasure"
Authors: Дітріх, Ірина Вікторівна
Михайленко, Владлена Миколаївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Ditrikh, Iryna
Mikhailenko, Vladlena
Petrusha, Oksana
Keywords: суфле
пористість
метод цифрового оброблення зображення
пористость
метод цифровой обработки изображения
souffle
porosity
digital image processing method
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Citation: Дітріх, І. В. Інноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода» / І. В. Дітріх, В. М. Михайленко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - С. 138–139.
Abstract: Методом цифрового оброблення зображення визначена пористість і дефекти у борошняних кондитерських виробах. Методом цифровой обработки изображения определена пористость и дефекты в мучных кондитерских изделиях. The method of digital image processing determined porosity and defects in flour confectionery.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26470
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Theses_Ditrich_I_V_Mihailenko_V.pdf237.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.