Інноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода»
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Методом цифрового оброблення зображення визначена пористість і дефекти у борошняних кондитерських виробах.
The method of digital image processing determined porosity and defects in flour confectionery.
Опис
Ключові слова
суфле, пористість, метод цифрового оброблення зображення, souffle, porosity, digital image processing method, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Інноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода» / І. В. Дітріх, В. М. Михайленко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - С. 138–139.