Ефективність використання батату в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджена можливість використання такої нетрадиційної сировини як батат у технології желеподібних солодких страв, що дозволяє створювати страви підвищеної харчової та біологічної цінності.

Опис

Ключові слова

батат, інулін, мінерали, вітаміни, поживні речовини, инулин, минералы, витамины, питательные вещества, batata, inulin, minerals, vitamins, nutrients, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Лукомська, Ю. П. Ефективність використання батату в закладах ресторанного господарства / Н. М. Кравчук, Ю. П. Лукомська // CEFood 2016 : 8-й Центрально-Європейський конгрес з харчових продуктів, 23-26 травня 2016 р. : книга тез. – К. : НУХТ, 2016. - С. 109.