Дослідження хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять продукти переробки кукурудзи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено вплив продуктів переробки кукурудзи на газоутворювальну та водопоглинвльну здатність сумішей. Досліджено вплив композиційних сумішей на якість хліба. The influence of сorn processing products on gas-production and waterabsorbing capacity of mixtures has been determined. The effect of composite mixtures on bread quality has been investigated.

Опис

Ключові слова

хлібопекарські властивості, композиційна суміш, пшеничне борошно, кукурудза, продукти переробки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, baking properties, composite mixture, wheat flour, corn, processing products

Бібліографічний опис

Писарець, О. П. Дослідження хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять продукти переробки кукурудзи / О. П. Писарець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 15-16 квіт. 2013 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2013. — Ч. 1. — С. 164-165.