DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26539

Название: Radiiation exposure and food safety
Другие названия: Іонізуюче випромінювання та безпека харчування
Авторы: Neshchadym, Larisa
Slobodyan, Olga
Zaets, Vira
Нещадим, Лариса Петрівна
Заєць, Віра Анатоліївна
Слободян, Ольга Петрівна
Ключевые слова: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
радіоактивність
поглинута доза
захист від радіації
радиоактивность
поглощенная доза
защита от радиации
radiation
absorbed dose
radiation protection
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Slobodyan, Olga Radiiation exposure and food safety / Olga Slobodyan, Larysa Neshchadym, Vira Zayets // 8th Central European Congress on Food 2016. Food Science for Well-being, 23-26 May 2016. – Kyiv, 2016 - Р. 121.
Краткий осмотр (реферат): Опромінення харчових продуктів є технологією, яка робить безпечними і збільшує термін придатності харчових продуктів шляхом зменшення або знищення мікроорганізмів і комах. Збереження продуктів - опромінення може бути використано, щоб зруйнувати або нейтралізувати дію мікроорганізмів, що викликають псування і розкладання, та продовжити термін придатності харчових продуктів. Food irradiation is a technology that improves the safety and extends the shelf life of food by reducing or eliminating microorganisms and insects. Preservation-irradiation can be used to destroy or inactivated organisms that cause spoilage and decomposition and extend the shelf life of food.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26539
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
постер заец.pdf6,38 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback