Розробка системи логічного управління очисним відділенням виробництва патоки з використанням мови UML

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Патока є вторинним продуктом переробки кукурудзи. У сфері харчової промисловості відзначено, що патока значно покращує органолептичні показники продуктів, приготованих з її використанням. Syrup is a secondary product of corn processing. In the food industry, it is noted that the syrup significantly improves the organoleptic characteristics of products cooked with its use.

Опис

Ключові слова

патока, syrup, URL, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Чорнойван, М. О. Розробка системи логічного управління очисним відділенням виробництва патоки з використанням мови UML / М. О. Чорнойван, В. Г. Трегуб // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали IV Міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 22 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 211–212.