Розробка системи логічного управління очисним відділенням виробництва патоки з використанням мови UML
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Патока є вторинним продуктом переробки кукурудзи. У сфері харчової промисловості відзначено, що патока значно покращує органолептичні показники продуктів, приготованих з її використанням. Syrup is a secondary product of corn processing. In the food industry, it is noted that the syrup significantly improves the organoleptic characteristics of products cooked with its use.
Опис
Ключові слова
патока, syrup, URL, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Чорнойван, М. О. Розробка системи логічного управління очисним відділенням виробництва патоки з використанням мови UML / М. О. Чорнойван, В. Г. Трегуб // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали IV Міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 22 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 211–212.