Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26672
Title: Cause of the fire at the food industry enterprises
Authors: Slobodyan, Olga
Zaets, Vira
Neshchadym, Larisa
Avdienko, Svitlana
Keywords: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
пожар
горіння
згоряння
пожар
жжение
горение
fire
burning
combustion
Issue Date: 2015
Citation: Сause of the fire at the food industry enterprises / V. Zayets, S. Avdienko, О. Slobodyan, L. Neshchadym // Ukrainian Journal of Food Science. – 2015. - Volume 3, Issue 2. - P. 261-269.
Abstract: Analysis of fires in different areas of the food industry indicates that most likely their causes are violation of rules for the arrangement and maintenance of electrical installations, careless handling of fire, violation of process regimes (especially during baking, roasting, drying or other processing method ). Аналіз пожеж на різних ділянках харчової промисловості свідчить, що, швидше за все, їх причиною є порушення правил розміщення та обслуговування електричних установок, необережне поводження з вогнем, порушення режиму роботи (особливо під час випікання, обсмажування, сушіння або іншого методу обробки ).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26672
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
заєць стаття.pdf7.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.