Cause of the fire at the food industry enterprises

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Analysis of fires in different areas of the food industry indicates that most likely their causes are violation of rules for the arrangement and maintenance of electrical installations, careless handling of fire, violation of process regimes (especially during baking, roasting, drying or other processing method ). Аналіз пожеж на різних ділянках харчової промисловості свідчить, що, швидше за все, їх причиною є порушення правил розміщення та обслуговування електричних установок, необережне поводження з вогнем, порушення режиму роботи (особливо під час випікання, обсмажування, сушіння або іншого методу обробки ).

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, пожар, горіння, згоряння, пожар, жжение, горение, fire, burning, combustion

Бібліографічний опис

Сause of the fire at the food industry enterprises / V. Zayets, S. Avdienko, О. Slobodyan, L. Neshchadym // Ukrainian Journal of Food Science. – 2015. - Volume 3, Issue 2. - P. 261-269.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced