Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26765
Title: Дослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробів
Authors: Шевченко, Анастасія Олександрівна
Марченко, Ольга Сергіївна
Keywords: яєчний альбумін
фруктоза
технологічний процес
хліб
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
egg albumin
fructose
technological process
bread
Issue Date: 2016
Citation: Шевченко, А. О. Дослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробів / А. О. Шевченко, О. С. Марченко // «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2016. – С. 42-43.
Abstract: Робота присвячена дослідженню впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26765
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MKsaodvyantpvhzfttygv.pdf149.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.