DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26765

Название: Дослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробів
Другие названия: The influence of egg albumin on the technological process of making bread with fructose and quality of bread
Авторы: Шевченко, Анастасія Олександрівна
Shevchenko, Anastasia
Марченко, Ольга Сергіївна
Marchenko, Olha
Ключевые слова: яєчний альбумін
фруктоза
технологічний процес
хліб
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
яичный альбумин
технологический процесс
хлеб
egg albumin
fructose
technological process
bread
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Шевченко, А. О. Дослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробів / А. О. Шевченко, О. С. Марченко // «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2016. – С. 42-43.
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена дослідженню впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою. Встановлено також вплив добавки на якість готових виробів. Работа посвящена исследованию влияния яичного альбумина на технологический процесс изготовления хлебобулочных изделий с фруктозой. Установлено также влияние добавки на качество готовых изделий. The work is devoted to the research of the effect of egg albumin on the technological process of making bakegoods with fructose. The effect of the additive on the quality of bread.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26765
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
MKsaodvyantpvhzfttygv.pdf149,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь