Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідження вітчизняних сортів рису та визначення можливості їх використання для виробництва ферментованих напоїв. Для виробництва ферментованих напоїв із злакових культур показником є екстрактивність , яка обумовлена головним чином вмістом крохмалю. Research local rice varieties and determine the possibility of their use for the production of fermented beverages. For the production of fermented beverages with cereals indicator is ekstraktyvnist , which is due mainly starch content.

Опис

Ключові слова

зерно, рис, продукти, екстракт, білкові речовини, крохмаль, ферментовані напої, corn, rice, food, extract, proteins, starch, fermented beverages, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв / Нгуен Фіонг Донг, Р. М. Мукоїд, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Хранение и переработка зерна. – 2015. - №5. – С. 35–36.

Зібрання