Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дослідження вітчизняних сортів рису та визначення можливості їх використання для виробництва ферментованих напоїв. Для виробництва ферментованих напоїв із злакових культур показником є екстрактивність , яка обумовлена головним чином вмістом крохмалю. Research local rice varieties and determine the possibility of their use for the production of fermented beverages. For the production of fermented beverages with cereals indicator is ekstraktyvnist , which is due mainly starch content.
Опис
Ключові слова
зерно, рис, продукти, екстракт, білкові речовини, крохмаль, ферментовані напої, corn, rice, food, extract, proteins, starch, fermented beverages, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв / Нгуен Фіонг Донг, Р. М. Мукоїд, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Хранение и переработка зерна. – 2015. - №5. – С. 35–36.