Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2678
Title: Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну
Authors: Попова, Інна Вадимівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Олійник, Алла Василівна
Лезенко, Галина Олександрівна
Keywords: інулін
inulin
кафедра харчової хімії
кафедра технології цукру і підготовки води
кріогідроліз
фруктоза
фруктани
швидкість гідролізу
кінетика гідролізу
заморожена суспензія
kriohidroliz
fructose
fruktans
rate of hydrolysis kinetics of hydrolysis
frozen suspension
Issue Date: 2007
Publisher: НУХТ
Citation: Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну / І. В.Попова, Г. О.Лезенко, А. В.Олійник Л. М. Хомічак // Наукові праці НУХТ. – 2007. - № 20. - С.45–48.
Series/Report no.: №20;
Abstract: Здійснено і досліджено перебіг гідролізу інуліну у водних розчинах соляної кислоти при низьких і субнульових температурах. Вивчено залежності швидкості гідролізу від температури, концентрацій інуліну та кислоти. Встановлено порядок реакції гідролізу інуліну у замороженій суспензії з урахуванням кінетичних особливостей мономолекулярних реакцій при субнульових температурах.
Done and studied the course of hydrolysis of inulin in aqueous hydrochloric acid at low temperatures and subnulovyh. Studied the dependence of the rate of hydrolysis of temperature, concentrations of inulin and acid. Procedure to the hydrolysis of inulin in frozen suspension based on the kinetic characteristics of monomolecular reactions in subzero temperatures.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2678
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
naukpr 20-2007.pdf427.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.