DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2678

Название: Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну
Другие названия: Features of the course and kinetics kriohidrolizis of inulin
Авторы: Попова, Інна Вадимівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Олійник, Алла Василівна
Лезенко, Галина Олександрівна
Lezenko, Galina
Popova, Inna Vadymivna
Homichak, Lubomir
Oliynyk, Alla
Ключевые слова: інулін
инулин
inulin
кафедра харчової хімії
кафедра технології цукру і підготовки води
кріогідроліз
фруктоза
фруктани
швидкість гідролізу
кінетика гідролізу
заморожена суспензія
криогидролиз
фруктаны
скорость гидролиза
кинетика гидролиза
замороженная суспензия
kriohidroliz
fructose
fruktans
rate of hydrolysis kinetics of hydrolysis
frozen suspension
Issue Date: 2007
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну / І. В.Попова, Г. О.Лезенко, А. В.Олійник Л. М. Хомічак // Наукові праці НУХТ. – 2007. - № 20. - С.45–48.
Серия/номер: №20;
Краткий осмотр (реферат): Здійснено і досліджено перебіг гідролізу інуліну у водних розчинах соляної кислоти при низьких і субнульових температурах. Вивчено залежності швидкості гідролізу від температури, концентрацій інуліну та кислоти. Встановлено порядок реакції гідролізу інуліну у замороженій суспензії з урахуванням кінетичних особливостей мономолекулярних реакцій при субнульових температурах.
Осуществлен и исследован ход гидролиза инулина в водных растворах соляной кислоты при низких и субнульових температурах. Изучены зависимости скорости гидролиза от температуры, концентраций инулина и кислоты. Установлен порядок реакции гидролиза инулина в замороженной суспензии с учетом кинетических особенностей мономолекулярних реакций при субнульових температурах.
Done and studied the course of hydrolysis of inulin in aqueous hydrochloric acid at low temperatures and subnulovyh. Studied the dependence of the rate of hydrolysis of temperature, concentrations of inulin and acid. Procedure to the hydrolysis of inulin in frozen suspension based on the kinetic characteristics of monomolecular reactions in subzero temperatures.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2678
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
naukpr 20-2007.pdf427,55 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback