Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

Здійснено і досліджено перебіг гідролізу інуліну у водних розчинах соляної кислоти при низьких і субнульових температурах. Вивчено залежності швидкості гідролізу від температури, концентрацій інуліну та кислоти. Встановлено порядок реакції гідролізу інуліну у замороженій суспензії з урахуванням кінетичних особливостей мономолекулярних реакцій при субнульових температурах.
Done and studied the course of hydrolysis of inulin in aqueous hydrochloric acid at low temperatures and subnulovyh. Studied the dependence of the rate of hydrolysis of temperature, concentrations of inulin and acid. Procedure to the hydrolysis of inulin in frozen suspension based on the kinetic characteristics of monomolecular reactions in subzero temperatures.

Опис

Ключові слова

інулін, inulin, кафедра харчової хімії, кафедра технології цукру і підготовки води, кріогідроліз, фруктоза, фруктани, швидкість гідролізу, кінетика гідролізу, заморожена суспензія, kriohidroliz, fructose, fruktans, rate of hydrolysis kinetics of hydrolysis, frozen suspension

Бібліографічний опис

Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну / І. В.Попова, Г. О.Лезенко, А. В.Олійник Л. М. Хомічак // Наукові праці НУХТ. – 2007. - № 20. - С.45–48.

Зібрання