Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Здійснено і досліджено перебіг гідролізу інуліну у водних розчинах соляної кислоти при низьких і субнульових температурах. Вивчено залежності швидкості гідролізу від температури, концентрацій інуліну та кислоти. Встановлено порядок реакції гідролізу інуліну у замороженій суспензії з урахуванням кінетичних особливостей мономолекулярних реакцій при субнульових температурах.
Done and studied the course of hydrolysis of inulin in aqueous hydrochloric acid at low temperatures and subnulovyh. Studied the dependence of the rate of hydrolysis of temperature, concentrations of inulin and acid. Procedure to the hydrolysis of inulin in frozen suspension based on the kinetic characteristics of monomolecular reactions in subzero temperatures.
Done and studied the course of hydrolysis of inulin in aqueous hydrochloric acid at low temperatures and subnulovyh. Studied the dependence of the rate of hydrolysis of temperature, concentrations of inulin and acid. Procedure to the hydrolysis of inulin in frozen suspension based on the kinetic characteristics of monomolecular reactions in subzero temperatures.
Опис
Ключові слова
інулін, inulin, кафедра харчової хімії, кафедра технології цукру і підготовки води, кріогідроліз, фруктоза, фруктани, швидкість гідролізу, кінетика гідролізу, заморожена суспензія, kriohidroliz, fructose, fruktans, rate of hydrolysis kinetics of hydrolysis, frozen suspension
Бібліографічний опис
Особливості перебігу і кінетики кріогідролізу інуліну / І. В.Попова, Г. О.Лезенко, А. В.Олійник Л. М. Хомічак // Наукові праці НУХТ. – 2007. - № 20. - С.45–48.