Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26795
Title: Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій
Authors: Дащинська, Ольга Андріївна
Keywords: пористість
хлібобулочна продукція
цифрове зображення
пористость
хлебобулочная продукция
цифровое изображение
porosity
bakery products
digital image
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Дащинська, О. А. Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій / О. А. Дащинська // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – Одеса, 2017. – С. 267-268.
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26795
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Одесса (зборник тез)_Дащинська.pdf142.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.