Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26795
Title: Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій
Other Titles: Examination of bakery products using modern technologies
Authors: Дащинська, Ольга Андріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Daschynska, Olga
Petrusha, Oksana
Keywords: пористість
хлібобулочна продукція
цифрове зображення
пористость
хлебобулочная продукция
цифровое изображение
porosity
bakery products
digital image
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Дащинська, О. А. Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій / О. А. Дащинська, О. О. Петруша // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. МОН України. – Одеса, 2017. – С. 267-268.
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведенные исследования использования цифрового изображения для установки пористости пищевых продуктов на примере хлебобулочных изделий. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26795
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Одесса (зборник тез)_Дащинська.pdf142.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.