Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів.
Опис
Ключові слова
пористість, хлібобулочна продукція, цифрове зображення, пористость, хлебобулочная продукция, цифровое изображение, porosity, bakery products, digital image, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Дащинська, О. А. Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій / О. А. Дащинська // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – Одеса, 2017. – С. 267-268.