Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів.

Опис

Ключові слова

пористість, хлібобулочна продукція, цифрове зображення, пористость, хлебобулочная продукция, цифровое изображение, porosity, bakery products, digital image, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Дащинська, О. А. Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій / О. А. Дащинська // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – Одеса, 2017. – С. 267-268.