Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26804
Title: Використання глюкози при виробництві зефіру на абрикосовому і яблучному пюре
Authors: Луценко, Ірина Олегівна
Столяр, Юлія Миколаївна
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Keywords: зефір
глюкоза
яблучне пюре
абрикосове пюре
в’язкість
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
marshmallow
glucose
applesauce
apricot puree
viscosity
Issue Date: 2017
Citation: Луценко, І. А. Використання глюкози при виробництві зефіру на абрикосовому і яблучному пюре / І. А. Луценко, Ю. В. Столяр, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 148.
Abstract: Розглянуто можливість використання глюкози при виробництві зефіру спеціального призначення. Визначено оптимальні умови приготування зефіру на глюкозі з використанням яблучного та абрикосового пюре. Досліджено реологічні характеристики зефірних мас, розраховано коефіцієнт тиксотропії для зефірних мас на глюкозі та сахарозі. Considered the possibility of using glucose in the production of special marshmallows. The optimum conditions for the preparation of marshmallows on glucose with the use of apple and apricot mashed potatoes are determined. The rheological characteristics of the marsh-mallow masses have been investigated, the thixotropy coefficient for marsh-weaps is calculated on glucose and sucrose.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26804
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tdamvgpvznaiyp.pdf264.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.