Корпоративні об’єднання підприємств у м’ясній промисловості
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Автор статті обґрунтовує доцільність формування корпоративного об’єднання підприємств у м’ясній промисловості у сучасних умовах функціонування галузі для забезпечення конкурентоспроможності м’ясної продукції на вітчизняному ринку.
The author of the article substantiates forming of corporate association of enterprises in meat industry in modern operating of industry conditions for providing of competitiveness of meat products at the domestic market.
The author of the article substantiates forming of corporate association of enterprises in meat industry in modern operating of industry conditions for providing of competitiveness of meat products at the domestic market.
Опис
Ключові слова
асоціація, корпоративне об’єднання підприємств, м’ясна промисловість, стратегія, інноваційний розвиток, концепція, якість, quality association, corporate enterprises, meat industry, strategy, innovation development, concept, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Драган, О. І. Корпоративні об’єднання підприємств у м’ясній промисловості / О. І. Драган // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, Черкаси. - 2009. - №2(6). - С. 173−183.