Корпоративні об’єднання підприємств у м’ясній промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Автор статті обґрунтовує доцільність формування корпоративного об’єднання підприємств у м’ясній промисловості у сучасних умовах функціонування галузі для забезпечення конкурентоспроможності м’ясної продукції на вітчизняному ринку.
The author of the article substantiates forming of corporate association of enterprises in meat industry in modern operating of industry conditions for providing of competitiveness of meat products at the domestic market.

Опис

Ключові слова

асоціація, корпоративне об’єднання підприємств, м’ясна промисловість, стратегія, інноваційний розвиток, концепція, якість, quality association, corporate enterprises, meat industry, strategy, innovation development, concept, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Драган, О. І. Корпоративні об’єднання підприємств у м’ясній промисловості / О. І. Драган // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, Черкаси. - 2009. - №2(6). - С. 173−183.

Зібрання