Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2686
Title: Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти
Authors: Попова, Інна Вадимівна
Лезенко, Галина Олександрівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Мірошник, Володимир Олександрович
Keywords: інулін
фруктоза
фруктани
швидкість гідролізу
кінетика гідролізу
лимонна кислота
іnulin
fructose
fruktans
rate of hydrolysis
kinetics of hydrolysis
citric acid
кафедра харчової хімії
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2007
Citation: Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти / І. В. Попова, Г. О. Лезенко, Л. М. Хомічак, В. О. Мірошник // Цукор України. - Київ, 2007. - № 3 (52). - С. 30–32.
Abstract: Встановлені оптимальні умови процесу добування фруктозо-інулоолігосахаридних продуктів, розроблена технологічна схема переробки свіжих коренеплодів та порошку сушеного цикорію.
The optimum process conditions obtaining fructose-inuloolihosaharyds products designed flowsheet processing fresh roots and dried chicory powder.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2686
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
cu3-2007.pdf143.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.