Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлені оптимальні умови процесу добування фруктозо-інулоолігосахаридних продуктів, розроблена технологічна схема переробки свіжих коренеплодів та порошку сушеного цикорію.
The optimum process conditions obtaining fructose-inuloolihosaharyds products designed flowsheet processing fresh roots and dried chicory powder.

Опис

Ключові слова

інулін, фруктоза, фруктани, швидкість гідролізу, кінетика гідролізу, лимонна кислота, іnulin, fructose, fruktans, rate of hydrolysis, kinetics of hydrolysis, citric acid, кафедра харчової хімії, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти / І. В. Попова, Г. О. Лезенко, Л. М. Хомічак, В. О. Мірошник // Цукор України. - Київ, 2007. - № 3 (52). - С. 30–32.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced