Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлені оптимальні умови процесу добування фруктозо-інулоолігосахаридних продуктів, розроблена технологічна схема переробки свіжих коренеплодів та порошку сушеного цикорію.
The optimum process conditions obtaining fructose-inuloolihosaharyds products designed flowsheet processing fresh roots and dried chicory powder.
The optimum process conditions obtaining fructose-inuloolihosaharyds products designed flowsheet processing fresh roots and dried chicory powder.
Опис
Ключові слова
інулін, фруктоза, фруктани, швидкість гідролізу, кінетика гідролізу, лимонна кислота, іnulin, fructose, fruktans, rate of hydrolysis, kinetics of hydrolysis, citric acid, кафедра харчової хімії, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Одержання фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів гідролізом інуліну цикорію у присутності лимонної кислоти / І. В. Попова, Г. О. Лезенко, Л. М. Хомічак, В. О. Мірошник // Цукор України. - Київ, 2007. - № 3 (52). - С. 30–32.