Фондан (Патент на винахід № 115729)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Фондан спеціального призначення, що містить яйця курячі, цукор білий, масло, який відрізняється тим, що як масло містить какао – масло, додатково містить модифікований крохмаль PRECISA® Bake GF, молоко цільне згущене, порошки з цедри цитрусових та ефір лимонної кислоти. Fondan for special purpose, containing eggs, sugar, butter, that specially containing as fat the cocoa-butter, and also modified starch PRECISA® Bake GF, condensed milk, powders from citrus peel and citric acid ester.

Опис

Ключові слова

поверхнево активні речовини, гарячі солодкі страви, фондан, целіакія, surface active agents, hot sweet dishes, fondant, celiac disease, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 115729, МПК A23G 3/00 (2017.01). Фондан / Гавриш А. В., Іщенко Т. І., Нєміріч О. В., Ткачук Ю. М. , Дудкіна О. О. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № a 2016 08232 ; заяв. 26.07.2016 ; опубл. 11.12.2017, Бюл. № 23.

Зібрання