DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26886

Название: Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів
Другие названия: The use of vacuum cooling in the technology of biscuit semi-finished products
Авторы: Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
Теличкун, Володимир Іванович
Доценко, Віктор Федорович
Десик, Микола Григорович
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Dotsenko, Viktor
Desyk, Mykola
Kobets (Zadorozhnia), Elena
Telychkun, Volodymyr
Ключевые слова: вакуумне охолодження
vacuum cooling
бісквіти
biscuits
напівфабрикати
semi-finished products
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів / М. Г. Десик, О. В. Арпуль, В. І. Телечкун, В. Ф. Доценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : 2016. – Том. 22, №6. – С. 173-178.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто альтернативний спосіб охолодження бісквітних напівфабрикатів в умовах вакууму. Визначено, що тривалість охолодження напівфабрикату суттєво зменшується та відпадає необхідність у використанні стадії його вистоювання. Досліджено зміну фізико-хімічних показників якості готового виробу при застосуванні вакуумного охолодження у порівнянні з традиційним способом. Article describes an alternative method of cooling sponge semi-finished products in a vacuum. It was determined that the cooling duration is substantially reduced and the semifinished product is no longer necessary to use his proofing step. The change in physico-chemical parameters of quality of the finished product when using vacuum cooling as compared with a conventional method.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26886
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Repozitariy.pdf211,06 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback