Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені дослідження по використанню гідро колоїдів при виробництві фруктових соусів.
The brought researches over on the use гідро colloids at the production of fruit sauces.

Опис

Ключові слова

гідроколоїди, пектин, фруктові соуси, hydrocolloids, pectin, fruit sauces, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Марчук, О. М. Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусів / О. М. Марчук, Г. М. Бандуренко // Наукові праці ОДАХТ. – 2006. - № 28. – С. 327-328.

Зібрання