Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусів
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені дослідження по використанню гідро колоїдів при виробництві фруктових соусів.
The brought researches over on the use гідро colloids at the production of fruit sauces.
The brought researches over on the use гідро colloids at the production of fruit sauces.
Опис
Ключові слова
гідроколоїди, пектин, фруктові соуси, hydrocolloids, pectin, fruit sauces, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Марчук, О. М. Використання природних гідроколоїдів при розробленні нових видів фруктових соусів / О. М. Марчук, Г. М. Бандуренко // Наукові праці ОДАХТ. – 2006. - № 28. – С. 327-328.