Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент винахід № 114869)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре журавлини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains cranberry puree.

Опис

Ключові слова

яблучне пюре, apple puree, пюре журавлини., cranberry puree, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 114869 Україна МПК А23L 21/10(2016.01) Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Левкун К. Ю., Кравчук Н. Н., заявник – Національний університет харчових технологій. – № а 201606510; заявл. 14.06.2016; опубл. 10.08.2017, Бюл. №15.

Зібрання