DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26936

Название: Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnel
Другие названия: Розробка технології пастоподібних молоковмісних продуктів для раціону військовослужбовців
Авторы: Поліщук, Галина Євгеніївна
Polischuk, Galina
Сімахіна, Галина Олександрівна
Simahina, Galina
Науменко, Наталія Валентинівна
Naumenko, Nataliia
Устименко, Ігор Миколайович
Ustymenko, Igor
Ключевые слова: харчова емульсія
пищевая эмульсия
food emulsion
раціон військовослужбовців
рацион военнослужащих
ration of military personnel
молоковмісний продукт
молокосодержащий продукт
milk-based product
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnel / G. Polischuk, G. Simahina, N. Naumenko, I. Ustymenko // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 67.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено складу і спосіб отримання харчових емульсій, використовуваних для нормалізації сумішей при виробництві різних видів молоковмісних продуктів, у тому числі для військовослужбовців. Разработан состав и способ получения пищевых эмульсий, используемых для нормализации смесей при производстве различных видов молокосодержащих продуктов, в том числе для военнослужащих. The composition and method of obtaining food emulsions used for the normalization of mixtures in the production of various types of milk-containing products, including for military personnel, have been developed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26936
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnel.pdf622,81 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback