Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведені спроби створення сучасних фруктових наповнювачів.
These attempts to create a modern fruit flavors.
These attempts to create a modern fruit flavors.
Опис
Ключові слова
фруктові наповнювачі, десерти, консервна промисловість, fruit fillers, desserts, canning industry, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бандуренко, Г. М. Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів / Г. М. Бандуренко, І. О. Крапивніцька, О. М. Трушина // Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв : Всеукраїнська науково-практична конференція, 1-2 березня 2007 р. – С. 19-21.