DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2695

Название: Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів
Другие названия: The use of pectin concentrate is in the production of fruit fillers
Авторы: Бандуренко, Галина Михайлівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Трушина, О. М.
Bandurenko, Galina
Krapivnitska, Iryna
Trushina, O.
Ключевые слова: фруктові наповнювачі
десерти
консервна промисловість
фруктовые наполнители
десерты
консервная промышленность
fruit fillers
desserts
canning industry
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології консервування
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Бандуренко, Г. М. Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів / Г. М. Бандуренко, І. О. Крапивніцька, О. М. Трушина // Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв : Всеукраїнська науково-практична конференція, 1-2 березня 2007 р. – С. 19-21.
Краткий осмотр (реферат): Наведені спроби створення сучасних фруктових наповнювачів.
Приведены попытки создания современных фруктовых наполнителей.
These attempts to create a modern fruit flavors.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2695
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
0102.pdf162,79 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback