Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені спроби створення сучасних фруктових наповнювачів.
These attempts to create a modern fruit flavors.

Опис

Ключові слова

фруктові наповнювачі, десерти, консервна промисловість, fruit fillers, desserts, canning industry, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. М. Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів / Г. М. Бандуренко, І. О. Крапивніцька, О. М. Трушина // Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв : Всеукраїнська науково-практична конференція, 1-2 березня 2007 р. – С. 19-21.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced