Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957
Название: | Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів |
Авторы: | Примачик, Євгенія Анатоліївна Стеценко, Наталія Олександрівна |
Ключевые слова: | паштет печінковий гарбуз топінамбур оздоровчий харчовий продукт pate pumpkin Jerusalem artichoke healthy food product кафедра технології оздоровчих продуктів |
Дата публикации: | 2014 |
Библиографическое описание: | Примачик, Є. А. Перспективи використання порошків гарбуза та топінамбура при виробництві паштетів / Є. А. Примачик, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки : збірник праць за підсумками IV міжнарод. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів. Секція 2. Інноваційні технології переробки продовольчої сировини. – К. : НУБіП України, 2014. – С. 153. |
Краткий осмотр (реферат): | При розробленні паштету оздоровчого призначення запропоновано внесення до його рецептури овочевих наповнювачів – порошків з гарбуза та топінамбуру в кількості 3 %. Розроблений продукт має високу харчову і біологічну цінність, а завдяки пребіотичним властивостям може бути віднесений до категорії продуктів оздоровчого призначення. In the development of a health improvement patch, it is proposed to add vegetable fillers to its formulation - powder from pumpkin and artichoke in the amount of 3%. The product developed has a high nutritional and biological value, and due to its prebiotic properties, it can be classified as a category of health-improving products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26957 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Primachik.pdf | 350.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.