Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХарченко, Євген Іванович-
dc.contributor.authorТерещенко, Тетяна-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorHarchenko, Evgeniy-
dc.contributor.authorTereschenko, Tatyana-
dc.contributor.authorSharan, Andrey-
dc.date.accessioned2018-04-18T07:47:46Z-
dc.date.available2018-04-18T07:47:46Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationХарченко, Є. І. Зволожування лущеного зерна пшениці / Є. І. Харченко, Т. О. Терещенко, А. В. Шаран // Хранение и переработка зерна. – 2017. - № 5. – С. 49-51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27011-
dc.description.abstractВ статті наведено результати дослідження змін вологості лущеного та нелущеного зерна пшениці під час його відлежування. Показано кінетику лущення зерна, поглинання вологи зерном та зміни його вологості в залежності від індексу лущення. The article presents the results of a study of the change in the moisture content of the husk and non-peeled wheat grain during its retention. The kinetics of grain peeling, moisture absorption by grain and its moisture change depending on the peeling index are shown.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectпшеницяuk_UA
dc.subjectwheatuk_UA
dc.subjectлущенняuk_UA
dc.subjectpeellinguk_UA
dc.subjectвологість зернаuk_UA
dc.subjectmoisture content of grainuk_UA
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зернаuk_UA
dc.titleЗволожування лущеного зерна пшениціuk_UA
dc.title.alternativeMoistening of peeled wheat grainuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5-2017.pdf98.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.