Зволожування лущеного зерна пшениці
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено результати дослідження змін вологості лущеного та нелущеного зерна пшениці під час його відлежування. Показано кінетику лущення зерна, поглинання вологи зерном та зміни його вологості в залежності від індексу лущення. The article presents the results of a study of the change in the moisture content of the husk and non-peeled wheat grain during its retention. The kinetics of grain peeling, moisture absorption by grain and its moisture change depending on the peeling index are shown.
Опис
Ключові слова
пшениця, wheat, лущення, peelling, вологість зерна, moisture content of grain, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Харченко, Є. І. Зволожування лущеного зерна пшениці / Є. І. Харченко, Т. О. Терещенко, А. В. Шаран // Хранение и переработка зерна. – 2017. - № 5. – С. 49-51.