Зволожування лущеного зерна пшениці

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено результати дослідження змін вологості лущеного та нелущеного зерна пшениці під час його відлежування. Показано кінетику лущення зерна, поглинання вологи зерном та зміни його вологості в залежності від індексу лущення. The article presents the results of a study of the change in the moisture content of the husk and non-peeled wheat grain during its retention. The kinetics of grain peeling, moisture absorption by grain and its moisture change depending on the peeling index are shown.

Опис

Ключові слова

пшениця, wheat, лущення, peelling, вологість зерна, moisture content of grain, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Харченко, Є. І. Зволожування лущеного зерна пшениці / Є. І. Харченко, Т. О. Терещенко, А. В. Шаран // Хранение и переработка зерна. – 2017. - № 5. – С. 49-51.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced