Зміни вмісту інуліну в бульбах топінамбура при зберіганні
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Одним з напрямів досліджень є застосування інуліну як добавки при виробництві продуктів харчуванняння інуліну як добавки при виробництві продуктів харчування. One of the directions of research is the use of inulin as an additive in the production of food.
Опис
Ключові слова
хроматографія, chromatography, моносахариди, monosaccharides, топінамбур, Jerusalem artichoke, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Галінська, О. С. Зміни вмісту інуліну в бульбах топінамбура при зберіганні / О. С.Галінська, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 259.