Зміни вмісту інуліну в бульбах топінамбура при зберіганні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Одним з напрямів досліджень є застосування інуліну як добавки при виробництві продуктів харчуванняння інуліну як добавки при виробництві продуктів харчування. One of the directions of research is the use of inulin as an additive in the production of food.

Опис

Ключові слова

хроматографія, chromatography, моносахариди, monosaccharides, топінамбур, Jerusalem artichoke, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Галінська, О. С. Зміни вмісту інуліну в бульбах топінамбура при зберіганні / О. С.Галінська, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 259.