Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27049
Title: Оцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукції
Other Titles: Evaluation of the process of quality management systems of the supplier enterprise for tea products
Authors: Шарко, Ангеліна Сергіївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Sharko, Angelina
Petrusha, Oksana
Keywords: чай
постачальник
оцінювання
рівень якості
поставщик
оценивания
уровень качества
tea
provider
assessments
level of quality
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Шарко, А. С. Оцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукції / А. С. Шарко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 83–84.
Abstract: Запропонований порядок вибору постачальника чайної сировини як невід’ємної складової системи менеджменту якості виробництва харчової продукції. Предложен порядок выбора поставщика чайного сырья как неотъемлемой составляющей системы менеджмента качества производства пищевой продукции. he procedure for selecting a supplier of tea raw materials as an integral part of the quality management system for food production is suggested.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27049
ISSN: 978-966-612-204-2
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шарко, Петруша.pdf140.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.