Оцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукції
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Предложен порядок выбора поставщика чайного сырья как неотъемлемой составляющей системы менеджмента качества производства пищевой продукции. he procedure for selecting a supplier of tea raw materials as an integral part of the quality management system for food production is suggested.
Опис
Ключові слова
чай, постачальник, оцінювання, рівень якості, tea, provider, assessments, level of quality, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Шарко, А. С. Оцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукції / А. С. Шарко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 83–84.