Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27052
Title: Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробів
Other Titles: Features of the development of the HACCP plan for the production of bakery products
Authors: Прохоренко, Владіслав Олександрович
Петруша, Оксана Олександрівна
Prohorenko, Vladislav
Petrusha, Oksana
Keywords: хлібобулочна продукція
план НАССР
критичні точки контролю
моніторинг
хлебобулочные изделия
план НАССР
критические точки контроля
мониторинг
bakery products
HACCP plan
critical control points
monitoring
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Прохоренко, В. О. Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробів / В. О. Прохоренко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 70–71.
Abstract: Система НАССР не гарантує випуск безпечної продукції - хлібобулочних виробів в усіх випадках, але вона зменшує ймовірність виникнення небезпечного фактору. Система НАССР не гарантирует выпуск безопасной продукции - хлебобулочных изделий во всех случаях, но она уменьшает вероятность возникновения опасного фактора. The HACCP system does not guarantee the release of safe products - bakery products in all cases, but it reduces the likelihood of a hazardous factor.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27052
ISSN: 978-966-612-204-2
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Прохоренко, Петруша.pdf137.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.