Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Система НАССР не гарантує випуск безпечної продукції - хлібобулочних виробів в усіх випадках, але вона зменшує ймовірність виникнення небезпечного фактору.
The HACCP system does not guarantee the release of safe products - bakery products in all cases, but it reduces the likelihood of a hazardous factor.
Опис
Ключові слова
хлібобулочна продукція, план НАССР, критичні точки контролю, моніторинг, bakery products, HACCP plan, critical control points, monitoring, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Прохоренко, В. О. Особливості розроблення плану НАССР для виробництва хлібобулочних виробів / В. О. Прохоренко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 70–71.