Їстівна плівка як фактор збереження свіжості помадних цукерок
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено результати дослідження помадних цукерок у їстівній плівці, яка складається з плівкоутворювача, пластифікатора, гідрофобної складової та розчинника. Доцільність використання їстівної плівки підтверджено експериментальними дослідженнями органолептичних і фізико-хімічних показників якості помадних цукерок. The results of the study of lipstick candy in the edible film, which consists of a film form, a plasticizer, a hydrophobic component and a solvent, are presented. The feasibility of using the edible film is confirmed by experimental studies of organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of lipstick candy.
Опис
Ключові слова
помадні цукерки, їстівна плівка (покриття), масова частка вологи, редукувальні речовини, ступінь кристалічності, кристали цукру, lipstick candy, edible film (coating), mass fraction of moisture, reducing agents, the degree of crystallinity, crystals of sugar, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Шульга, О. С. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок / О. С. Шульга, А. І. Чорна, О. О. Петруша // Товари і ринки. – 2017. – №1. – С. 120-130.