Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066
Title: The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries
Other Titles: Використання температур нижче за нуль, щоб зневоднити свіжі ягоди
Authors: Simahina, Galina
Сімахіна, Галина Олександрівна
Kaminska (Halapsina), Svitlana
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Keywords: cryoprotectants
freezing
biological damage
ascorbic acid
storage
кріопротектори
заморожування
біологічні ушкодження
аскорбінова кислота
зберігання
криопротекторы
замораживание
биологические повреждения
аскорбиновая кислота
хранение
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Simakhina, G. The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries / G. Simakhina, S. Khalapsina // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 53.
Abstract: The scientific innovation of this work was based on the usage of temperatures below zero (by Celsius) to dehydrate the raw berries. The authors present the results concerning the choice of wild grown plant raw (particularly berries) to create the high-vitamin compositions of fresh frozen products. Наукова новизна цієї роботи базується на використанні температур нижче нуля (за Цельсієм), щоб зневоднити сирі ягоди. Автори представляють результати, що стосуються вибору сировини дикорослих рослин (особливо ягід) для створення високоякісних композицій свіжозаморожених продуктів. Научное новшество этой работы было основано на использовании температур ниже нуля (по Цельсию) для обезвоживания сырых ягод. Авторы представляют результаты, касающиеся выбора дикого растительного сырья (особенно ягод) для создания высоковитаминных композиций свежих замороженных продуктов.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf259.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.