Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066
Название: The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries
Авторы: Simahina, Galina
Kaminska (Halapsina), Svitlana
Ключевые слова: cryoprotectants
freezing
biological damage
ascorbic acid
storage
кріопротектори
заморожування
біологічні ушкодження
аскорбінова кислота
зберігання
криопротекторы
замораживание
биологические повреждения
аскорбиновая кислота
хранение
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Simakhina, G. The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries / G. Simakhina, S. Khalapsina // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 53.
Краткий осмотр (реферат): The scientific innovation of this work was based on the usage of temperatures below zero (by Celsius) to dehydrate the raw berries. The authors present the results concerning the choice of wild grown plant raw (particularly berries) to create the high-vitamin compositions of fresh frozen products. Наукова новизна цієї роботи базується на використанні температур нижче нуля (за Цельсієм), щоб зневоднити сирі ягоди. Автори представляють результати, що стосуються вибору сировини дикорослих рослин (особливо ягід) для створення високоякісних композицій свіжозаморожених продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5.pdf259.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.