Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066
Назва: The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries
Автори: Simahina, Galina
Kaminska (Halapsina), Svitlana
Ключові слова: cryoprotectants
freezing
biological damage
ascorbic acid
storage
кріопротектори
заморожування
біологічні ушкодження
аскорбінова кислота
зберігання
криопротекторы
замораживание
биологические повреждения
аскорбиновая кислота
хранение
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Simakhina, G. The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries / G. Simakhina, S. Khalapsina // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 53.
Короткий огляд (реферат): The scientific innovation of this work was based on the usage of temperatures below zero (by Celsius) to dehydrate the raw berries. The authors present the results concerning the choice of wild grown plant raw (particularly berries) to create the high-vitamin compositions of fresh frozen products. Наукова новизна цієї роботи базується на використанні температур нижче нуля (за Цельсієм), щоб зневоднити сирі ягоди. Автори представляють результати, що стосуються вибору сировини дикорослих рослин (особливо ягід) для створення високоякісних композицій свіжозаморожених продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf259.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.