Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSimahina, Galina-
dc.contributor.authorKaminska (Halapsina), Svitlana-
dc.date.accessioned2018-04-19T13:37:33Z-
dc.date.available2018-04-19T13:37:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationSimakhina, G. The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries / G. Simakhina, S. Khalapsina // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 53.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27066-
dc.description.abstractThe scientific innovation of this work was based on the usage of temperatures below zero (by Celsius) to dehydrate the raw berries. The authors present the results concerning the choice of wild grown plant raw (particularly berries) to create the high-vitamin compositions of fresh frozen products. Наукова новизна цієї роботи базується на використанні температур нижче нуля (за Цельсієм), щоб зневоднити сирі ягоди. Автори представляють результати, що стосуються вибору сировини дикорослих рослин (особливо ягід) для створення високоякісних композицій свіжозаморожених продуктів.uk_UA
dc.subjectcryoprotectantsuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectbiological damageuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectкріопротекториuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectбіологічні ушкодженняuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectкриопротекторыuk_UA
dc.subjectзамораживаниеuk_UA
dc.subjectбиологические поврежденияuk_UA
dc.subjectаскорбиновая кислотаuk_UA
dc.subjectхранениеuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.titleThe usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berriesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf259.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.