Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27090
Title: | Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна |
Authors: | Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна Романовська, Тетяна Іванівна |
Keywords: | зерно пророщування жир вітаміни оздоровчі продукти проращивание витамины оздоровительные продукты grain germination fat vitamins health products кафедра технології оздоровчих продуктів кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Бажай-Жежерун, С. А. Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна / С. А. Бажай-Жежерун, Т. І. Романовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня – Київ, 2017 - С. 88-90. |
Abstract: | Експериментально встановлено збільшення вмісту жиру на початковому етапі пророщування зерна. Далі вміст жиру зменшується, що пов'язано з гідролітичним розщепленням. Біологічно активоване зерно, яке є джерелом природних антиоксидантів, зокрема вітаміну Е, доцільно застосовувати при виробництві оздоровчих харчових продуктів. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27090 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.