Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27090
Title: Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна
Authors: Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Романовська, Тетяна Іванівна
Keywords: зерно
пророщування
жир
вітаміни
оздоровчі продукти
проращивание
витамины
оздоровительные продукты
grain
germination
fat
vitamins
health products
кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2017
Citation: Бажай-Жежерун, С. А. Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна / С. А. Бажай-Жежерун, Т. І. Романовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня – Київ, 2017 - С. 88-90.
Abstract: Експериментально встановлено збільшення вмісту жиру на початковому етапі пророщування зерна. Далі вміст жиру зменшується, що пов'язано з гідролітичним розщепленням. Біологічно активоване зерно, яке є джерелом природних антиоксидантів, зокрема вітаміну Е, доцільно застосовувати при виробництві оздоровчих харчових продуктів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27090
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf414.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.