Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Експериментально встановлено збільшення вмісту жиру на початковому етапі пророщування зерна. Далі вміст жиру зменшується, що пов'язано з гідролітичним розщепленням. Біологічно активоване зерно, яке є джерелом природних антиоксидантів, зокрема вітаміну Е, доцільно застосовувати при виробництві оздоровчих харчових продуктів.
Опис
Ключові слова
зерно, пророщування, жир, вітаміни, оздоровчі продукти, проращивание, витамины, оздоровительные продукты, grain, germination, fat, vitamins, health products, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Бажай-Жежерун, С. А. Зміни вмісту жиру у процесі біологічного активування зерна / С. А. Бажай-Жежерун, Т. І. Романовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня – Київ, 2017 - С. 88-90.