Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м’ясні хліби, купажовані рослинні олії, вітамінний склад, meat bread, blended vegetable oils, vitamin composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гончаренко, Т. Ю. Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складу / Т. Ю. Гончаренко, Є. О. Гончаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня. – К. : НУХТ, 2017. – С. 327.