Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складу

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м’ясні хліби, купажовані рослинні олії, вітамінний склад, meat bread, blended vegetable oils, vitamin composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гончаренко, Т. Ю. Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складу / Т. Ю. Гончаренко, Є. О. Гончаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня. – К. : НУХТ, 2017. – С. 327.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced