Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складу
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
м’ясні хліби, купажовані рослинні олії, вітамінний склад, meat bread, blended vegetable oils, vitamin composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гончаренко, Т. Ю. Виробництво м'ясних хлібів збалансованого складу / Т. Ю. Гончаренко, Є. О. Гончаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня. – К. : НУХТ, 2017. – С. 327.