Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27131
Title: Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів
Authors: Петруша, Оксана Олександрівна
Дащинська, Ольга Андріївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Keywords: пористість
кондитерські вироби
цифрове зображення
porosity
confectionery
digital image
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Петруша, О. О. Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів / О. О. Петруша, О. А. Дащинська, Л. Ю. Арсеньєва // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 130–131.
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27131
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дащинська, Петруша.pdf299.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.