Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27131
Title: Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів
Other Titles: Progressive method for determining the quality of confectionery
Authors: Дащинська, Ольга Андріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Daschynska, Olga
Petrusha, Oksana
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Arsenieva, Larisa
Keywords: пористість
кондитерські вироби
цифрове зображення
пористость
кондитерские изделия
цифровое изображение
porosity
confectionery
digital image
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Петруша, О. О. Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів / О. О. Петруша, О. А. Дащинська, Л. Ю. Арсеньєва // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 130–131.
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Проведенные исследования использования цифрового изображения для установки пористости пищевых продуктов на примере кондитерский изделий. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27131
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дащинська, Петруша.pdf299.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.