Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.

Опис

Ключові слова

пористість, кондитерські вироби, цифрове зображення, porosity, confectionery, digital image, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Петруша, О. О. Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів / О. О. Петруша, О. А. Дащинська, Л. Ю. Арсеньєва // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 130–131.